EN

Restorant

D12_GIA01171

Etosi në kuzhinë

Një festë mesdhetare

Të respektojmë të gjitha ato tradita të vjetra të kuzhinës italiane pa u prangosur prej tyre. Në Hotel Area, ne e marrim seriozisht ushqimin tonë. Dhe për ne, ushqimi i mirë fillon me furnizuesit lokalë të linjës së lartë. Ne e marrim shumicën dërrmuese të përbërësve tanë nga prodhuesit dhe artizanët e besuar të Bregut të Amalfit përreth dhe rajonit më të gjerë të Kampanisë.

Cornice-GIA07393
main-2

Më i bukuri
restorant ne Sarande

Cornice-GIA00458-copia

Ushqimi mesdhetar

Cornice-GIA07393

Ushqim Italian

D10_GIA01406

Ushqim tradicional

Regjistrohu për gazeten tonë